Талантите, с които се гордеем

понеделник, 12 декември 2022 10:53

Разглеждате снимки от Талантите, с които се гордеем

Вижте пълен текст на Талантите, с които се гордеем

<span style="text-align: justify;">Отборът по финанси, в който влизат студенти от специалностите &bdquo;Финансов мениджмънт&ldquo; и &bdquo;Счетоводство, финансов контрол и финанси&ldquo; за втора поредна година спечели първото място в междууниверситетското студентско състезание CFA Institute Research Challenge 2021 за България.<br></span>&bdquo;Нашите студенти са много добре подготвени в тази област. Те се представиха на високо ниво и първите места са доказателството за това&ldquo;, каза проф. Димитър Ненков, от катедра &bdquo;Финанси&ldquo; и академичен наставник на отбора (<i>на снимката долу</i>). Той уточни, че това е глобално състезание, което се организира от международната професионална организация на сертифицираните финансови анализатори - CFA Institute и е в областта на финансовия анализ и оценката на компании и техните акции.<br>Участници в отбора бяха Богомила Корманова, Христина Вардева и Радостина Чаушева.

Отборът по финанси, в който влизат студенти от специалностите „Финансов мениджмънт“ и „Счетоводство, финансов контрол и финанси“ за втора поредна година спечели първото място в междууниверситетското студентско състезание CFA Institute Research Challenge 2021 за България.
„Нашите студенти са много добре подготвени в тази област. Те се представиха на високо ниво и първите места са доказателството за това“, каза проф. Димитър Ненков, от катедра „Финанси“ и академичен наставник на отбора (на снимката долу). Той уточни, че това е глобално състезание, което се организира от международната професионална организация на сертифицираните финансови анализатори - CFA Institute и е в областта на финансовия анализ и оценката на компании и техните акции.
Участници в отбора бяха Богомила Корманова, Христина Вардева и Радостина Чаушева.

Страница:

Галерия снимки от Талантите, с които се гордеем ...