Талантите, с които се гордеем

понеделник, 12 декември 2022 10:53

Разглеждате снимки от Талантите, с които се гордеем

Вижте пълен текст на Талантите, с които се гордеем

УНСС се гордее със своите таланти. Те са и в областта на науката, и в областта на спорта. Някои от тях завоюваха призови места на различни състезания.<br>Отборът ни по математика зае първо място тази година в класирането по висши училища и първо място в отборното класиране в група В на Националната студентска олимпиада по математика (НСОМ). Участниците бяха: Калоян Стефанов, Петър Кюмюрджиев, Мириам Риме, Маргарита Гюрова, Дечо Дечев, Усама Тухами и Десислава Павлова с ръководител гл. ас. д-р Вилислав Бучакчиев от катедра &bdquo;Математика&ldquo;. В индивидуалното класиране в група В студентът Калоян Стефанов взе златния медал, Петър Кюмюрджиев спечели сребърен и Мириам Риме - бронзов медал.

УНСС се гордее със своите таланти. Те са и в областта на науката, и в областта на спорта. Някои от тях завоюваха призови места на различни състезания.
Отборът ни по математика зае първо място тази година в класирането по висши училища и първо място в отборното класиране в група В на Националната студентска олимпиада по математика (НСОМ). Участниците бяха: Калоян Стефанов, Петър Кюмюрджиев, Мириам Риме, Маргарита Гюрова, Дечо Дечев, Усама Тухами и Десислава Павлова с ръководител гл. ас. д-р Вилислав Бучакчиев от катедра „Математика“. В индивидуалното класиране в група В студентът Калоян Стефанов взе златния медал, Петър Кюмюрджиев спечели сребърен и Мириам Риме - бронзов медал.

Страница:

Галерия снимки от Талантите, с които се гордеем ...