Второ място за възпитаник на УНСС на Състезанието по медиация за студенти

сряда, 16 ноември 2022 20:06

Разглеждате снимки от Второ място за възпитаник на УНСС на Състезанието по медиация за студенти

Вижте пълен текст на Второ място за възпитаник на УНСС на Състезанието по медиация за студенти

Зорница Панева, студентка в 3 курс, специалност <span>&bdquo;П</span>раво<span>&ldquo;</span>, зае второ място в категорията <span>&bdquo;М</span>едиатор<span>&ldquo;</span> на Четвъртото национално състезание по медиация за студенти, което се проведе на 5 и 6 ноември.

Зорница Панева, студентка в 3 курс, специалност „Право, зае второ място в категорията „Медиатор на Четвъртото национално състезание по медиация за студенти, което се проведе на 5 и 6 ноември.

Екипът на Сдружение &bdquo;Център за разрешаване на спорове&ldquo; изрази благодарност към УНСС за активното участие в състезанието и лично на ректора проф. д-р Димитър Димитров за неговата подкрепата.

Екипът на Сдружение „Център за разрешаване на спорове“ изрази благодарност към УНСС за активното участие в състезанието и лично на ректора проф. д-р Димитър Димитров за неговата подкрепата.

&bdquo;Възпитаниците на университета, който ръководите, се превърнаха във всеобщи любимци на събитието, като се раздаваха сърцато и безрезервно<span>&ldquo;</span>, казва в благодарствено писмо Албена Комитова, председател на Сдружение &bdquo;Център за разрешаване на спорове. <span>&bdquo;</span>В лицето на Вашия университет намерихме съмишленици за каузата на медиацията. Разчитаме на Вашата подкрепа и в бъдеще.&ldquo;

„Възпитаниците на университета, който ръководите, се превърнаха във всеобщи любимци на събитието, като се раздаваха сърцато и безрезервно, казва в благодарствено писмо Албена Комитова, председател на Сдружение „Център за разрешаване на спорове. В лицето на Вашия университет намерихме съмишленици за каузата на медиацията. Разчитаме на Вашата подкрепа и в бъдеще.“

<i>&bdquo;Центърът за разрешаване на спорове&ldquo; от много години се занимава с различни медиации.</i>

„Центърът за разрешаване на спорове“ от много години се занимава с различни медиации.

Галерия снимки от Второ място за възпитаник на УНСС на Състезанието по медиация за студенти ...