Ден 4: Четирима студенти с награди от Storytel за премиерата на книгата „Мамник“ на Васил Попов

четвъртък, 10 ноември 2022 17:12

Разглеждате снимки от Ден 4: Четирима студенти с награди от Storytel за премиерата на книгата „Мамник“ на Васил Попов

Вижте пълен текст на Ден 4: Четирима студенти с награди от Storytel за премиерата на книгата „Мамник“ на Васил Попов

По време на четвъртия предпоследен ден от Университетската седмица на книгата в Голяма конферентна зала Storytel представи хитовия си аудиосериал и книгата „Мамник“ на Васил Попов.

По време на четвъртия предпоследен ден от Университетската седмица на книгата в Голяма конферентна зала Storytel представи хитовия си аудиосериал и книгата „Мамник“ на Васил Попов.

След игра в Инстаграм страницата на УНСС четирима студенти спечелиха награди от платформата Storytel &ndash; три месечни абонамента и една книга &bdquo;Мамник. Печелившите, изтеглени на случаен принцип, са <strong>dinkostoyanov</strong>, <b>Irka_krit, mama_suzanita, stanislawaa. </b>В представянето активно се включи и Студентският съвет на УНСС. На премиерата присъстваха председателят на Студентския съвет Ангел Стойков и Илиян Чабуклийски, председател на Комисията по социално-битовите въпроси на учащите се (<i>на снимката горе</i>).

След игра в Инстаграм страницата на УНСС четирима студенти спечелиха награди от платформата Storytel – три месечни абонамента и една книга „Мамник. Печелившите, изтеглени на случаен принцип, са dinkostoyanov, Irka_krit, mama_suzanita, stanislawaa. В представянето активно се включи и Студентският съвет на УНСС. На премиерата присъстваха председателят на Студентския съвет Ангел Стойков и Илиян Чабуклийски, председател на Комисията по социално-битовите въпроси на учащите се (на снимката горе).

&bdquo;Много благодаря на УНСС, че ни даде възможност да участваме в Седмицата на книгата, защото това е чудесна инициатива - допълнителна възможност за студентите да се докоснат до качествена литература и да открият нови светове&ldquo;, каза при откриването Кристина Узунова, маркетинг мениджър в Storytel. Тя допълни, че освен платформа за книги, Storytel е и издател. А Васил Попов, автор на &bdquo;Мамник&ldquo;, е&nbsp;<span>сред най-слушаните оригинални аудиосериали и сред най-харесваните заглавия.</span>

„Много благодаря на УНСС, че ни даде възможност да участваме в Седмицата на книгата, защото това е чудесна инициатива - допълнителна възможност за студентите да се докоснат до качествена литература и да открият нови светове“, каза при откриването Кристина Узунова, маркетинг мениджър в Storytel. Тя допълни, че освен платформа за книги, Storytel е и издател. А Васил Попов, автор на „Мамник“, е сред най-слушаните оригинални аудиосериали и сред най-харесваните заглавия.

&bdquo;Нямам точен отговор на това кога започнах да се интересувам от писане. Има много части от българския фолклор, за които ние изобщо не подозираме. И винаги съм си мислел, че ако искаме да събудим интереса на хората към тях, това е начинът &ndash; да ги вградим в някаква история, която може да развълнува хората&ldquo;, каза по време на премиерата на книгата си авторът Васил Попов.

„Нямам точен отговор на това кога започнах да се интересувам от писане. Има много части от българския фолклор, за които ние изобщо не подозираме. И винаги съм си мислел, че ако искаме да събудим интереса на хората към тях, това е начинът – да ги вградим в някаква история, която може да развълнува хората“, каза по време на премиерата на книгата си авторът Васил Попов.

Галерия снимки от Ден 4: Четирима студенти с награди от Storytel за премиерата на книгата „Мамник“ ...