Шестият международен конгрес на RAMICS се проведе в УНСС

понеделник, 31 октомври 2022 15:46

Разглеждате снимки от Шестият международен конгрес на RAMICS се проведе в УНСС

Вижте пълен текст на Шестият международен конгрес на RAMICS се проведе в УНСС

Форумът продължи с пленарния доклад на проф. Неновски, който разгледа зависимите парични режими на Балканите и чрез обзора, който направи на историята на Балканите от Отоманската империя досега запозна участниците с периферните икономики и периферните режими.<br>В рамките на събитието за първи път в България се събират над 40 изследователи и практици от САЩ, Япония, Бразилия, Аржентина, Мексико, Швеция, Франция, Германия, Швейцария, Холандия, Англия, Испания, Италия, Полша, България и други страни в областта на допълващите валутни системи. В онлайн дискусиите се включиха&nbsp; още над &nbsp;30 водещи лектори и учени.

Форумът продължи с пленарния доклад на проф. Неновски, който разгледа зависимите парични режими на Балканите и чрез обзора, който направи на историята на Балканите от Отоманската империя досега запозна участниците с периферните икономики и периферните режими.
В рамките на събитието за първи път в България се събират над 40 изследователи и практици от САЩ, Япония, Бразилия, Аржентина, Мексико, Швеция, Франция, Германия, Швейцария, Холандия, Англия, Испания, Италия, Полша, България и други страни в областта на допълващите валутни системи. В онлайн дискусиите се включиха  още над  30 водещи лектори и учени.

Страница:

Галерия снимки от Шестият международен конгрес на RAMICS се проведе в УНСС ...