Министърът на труда и социалната политика Лазар Лазаров предложи работа на отличничка от катедра „Човешки ресурси и социална защита"

четвъртък, 27 октомври 2022 10:10

Разглеждате снимки от Министърът на труда и социалната политика Лазар Лазаров предложи работа на отличничка от катедра „Човешки ресурси и социална защита"

Вижте пълен текст на Министърът на труда и социалната политика Лазар Лазаров предложи работа на отличничка от катедра „Човешки ресурси и социална защита"

Боряна получи своята грамота за отличие лично от министър Лазаров. &bdquo;От името на всички студенти от поток &bdquo;Човешки ресурси&ldquo; искам да изкажа благодарност на ректора на университета проф. Димитров, както и на всички наши преподаватели. Благодарни сме за положените усилия и за труда през изминалите четири години, за знанията и опита, които ни предадохте. По време на нашето обучение настъпиха някои непредвидени обстоятелства като Ковид пандемията. Но въпреки трудностите преподавателите успяха да подходят като истински професионалисти към нас. Показаха ангажираност и как да се справяме с трудностите. Затова благодарим! На колегите си искам да кажа: Следвайте смело своя път към успешна реализация.&ldquo;<br><br>

Боряна получи своята грамота за отличие лично от министър Лазаров. „От името на всички студенти от поток „Човешки ресурси“ искам да изкажа благодарност на ректора на университета проф. Димитров, както и на всички наши преподаватели. Благодарни сме за положените усилия и за труда през изминалите четири години, за знанията и опита, които ни предадохте. По време на нашето обучение настъпиха някои непредвидени обстоятелства като Ковид пандемията. Но въпреки трудностите преподавателите успяха да подходят като истински професионалисти към нас. Показаха ангажираност и как да се справяме с трудностите. Затова благодарим! На колегите си искам да кажа: Следвайте смело своя път към успешна реализация.“

Страница:

Галерия снимки от Министърът на труда и социалната политика Лазар Лазаров предложи работа на отлич ...