Доайенът на специалност „Икономика на отбраната и сигурността“ проф. д-р Тилчо Иванов на 80 години

събота, 01 октомври 2022 7:43

Разглеждате снимки от Доайенът на специалност „Икономика на отбраната и сигурността“ проф. д-р Тилчо Иванов на 80 години

Вижте пълен текст на Доайенът на специалност „Икономика на отбраната и сигурността“ проф. д-р Тилчо Иванов на 80 години

Проф. д-р Тилчо Иванов е автор на множество публикации в областта на икономиката и мениджмънта на сигурността и отбраната. Трудовете му &bdquo;Икономика на отбраната&ldquo;, &bdquo;Мениджмънт на сигурността и отбраната&ldquo; и &nbsp;&bdquo;Икономически анализ в публичния сектор&ldquo;, претърпели няколко издания, са основополагащи в подготовката на поколения студенти, завършили специалност <span>&bdquo;</span>Икономика на отбраната и сигурността<span>&ldquo;</span> в УНСС и полезно четиво за експертите, ангажирани с управлението на ресурсите в сигурността. Той е и сред авторите на най-новия учебник на катедра &bdquo;Национална и регионална сигурност&ldquo; по корпоративна сигурност, публикуван през 2021 г.

Проф. д-р Тилчо Иванов е автор на множество публикации в областта на икономиката и мениджмънта на сигурността и отбраната. Трудовете му „Икономика на отбраната“, „Мениджмънт на сигурността и отбраната“ и  „Икономически анализ в публичния сектор“, претърпели няколко издания, са основополагащи в подготовката на поколения студенти, завършили специалност Икономика на отбраната и сигурността в УНСС и полезно четиво за експертите, ангажирани с управлението на ресурсите в сигурността. Той е и сред авторите на най-новия учебник на катедра „Национална и регионална сигурност“ по корпоративна сигурност, публикуван през 2021 г.

Страница:

Галерия снимки от Доайенът на специалност „Икономика на отбраната и сигурността“ проф. д-р Тилчо И ...