Беше открит Център за управление на дуалната бакалавърска програма по икономика с Университета за чужди езици Тиендзин (TFSU)

сряда, 29 юни 2022 15:23

Разглеждате снимки от Беше открит Център за управление на дуалната бакалавърска програма по икономика с Университета за чужди езици Тиендзин (TFSU)

Вижте пълен текст на Беше открит Център за управление на дуалната бакалавърска програма по икономика с Университета за чужди езици Тиендзин (TFSU)

<span style="text-align: justify;">Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров и китайският посланик в България Н. Пр. Дун Сяодзюн откриха Център за управление на дуалната бакалавърска програма по икономика с Университета за чужди езици Тиендзин (TFSU), който ще бъде ръководен от доц. д-р Ивайло Беев, ръководител на катедра <span>&bdquo;</span>Икономикс".<br></span>

Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров и китайският посланик в България Н. Пр. Дун Сяодзюн откриха Център за управление на дуалната бакалавърска програма по икономика с Университета за чужди езици Тиендзин (TFSU), който ще бъде ръководен от доц. д-р Ивайло Беев, ръководител на катедра Икономикс".

Страница:

Галерия снимки от Беше открит Център за управление на дуалната бакалавърска програма по икономика  ...