ООН официално одобри УНСС за координатор на Националната мрежа за устойчиво развитие „SDSN Bulgaria”

събота, 25 юни 2022 10:05

Разглеждате снимки от ООН официално одобри УНСС за координатор на Националната мрежа за устойчиво развитие „SDSN Bulgaria”

Вижте пълен текст на ООН официално одобри УНСС за координатор на Националната мрежа за устойчиво развитие „SDSN Bulgaria”

УНСС беше одобрен за университет домакин (координатор) на Националната мрежа за устойчиво развитие <span>&bdquo;</span>SDSN Bulgaria&rdquo;, инициирана от университета през април м.г. Подкрепата на Организацията на обединените нации (ООН) идва след задълбочена оценка на образователния и научен капацитет на УНСС по въпросите на устойчивото развитие, възможностите за активно участие в решаването на националните и регионалните проблеми на устойчивото развитие, административния капацитет за управление на инициативи под егидата на SDSN, както и за мобилизиране на ресурси за постигането на Глобалните цели. &bdquo;Очакваме с нетърпение да работим с УНСС в подкрепа на устойчивото развитие и Ви благодарим за лидерството, което вече демонстрирахте&ldquo;, се казва в официалното писмо на Стратегическият съвет на SDSN мрежите, одобрил кандидатурата на УНСС.

УНСС беше одобрен за университет домакин (координатор) на Националната мрежа за устойчиво развитие SDSN Bulgaria”, инициирана от университета през април м.г. Подкрепата на Организацията на обединените нации (ООН) идва след задълбочена оценка на образователния и научен капацитет на УНСС по въпросите на устойчивото развитие, възможностите за активно участие в решаването на националните и регионалните проблеми на устойчивото развитие, административния капацитет за управление на инициативи под егидата на SDSN, както и за мобилизиране на ресурси за постигането на Глобалните цели. „Очакваме с нетърпение да работим с УНСС в подкрепа на устойчивото развитие и Ви благодарим за лидерството, което вече демонстрирахте“, се казва в официалното писмо на Стратегическият съвет на SDSN мрежите, одобрил кандидатурата на УНСС.

Страница:

Галерия снимки от ООН официално одобри УНСС за координатор на Националната мрежа за устойчиво разв ...