Студент на УНСС - победител в първото издание на конкурс за студенти с високи академични постижения на МОСВ

четвъртък, 02 декември 2021 9:52

Разглеждате снимки от Студент на УНСС - победител в първото издание на конкурс за студенти с високи академични постижения на МОСВ

Вижте пълен текст на Студент на УНСС - победител в първото издание на конкурс за студенти с високи академични постижения на МОСВ

Габриела Методиева, студент в направление &bdquo;Икономика<span>&ldquo;</span> с чуждоезиково обучение, е победител в конкурса за студенти с високи академични постижения на Министерството на околната среда и водите (МОСВ).

Габриела Методиева, студент в направление „Икономика с чуждоезиково обучение, е победител в конкурса за студенти с високи академични постижения на Министерството на околната среда и водите (МОСВ).

Тя печели едногодишна стипендия, а договорът й беше връчен от ректора проф. д-р Димитър Димитров на заседание на Ректорския съвет в присъствието на заместник-ректорите проф. д-р Мирослава Раковска, доц. д-р Михаил Мусов,&nbsp; проф. д-р Цветана Стоянова, доц. д-р Росен Кирилов, помощник-ректора проф. д.ик.н. Кирил Стойчев и представителите на Студентския съвет Ангел Стойков и Илиян Чабуклийски.

Тя печели едногодишна стипендия, а договорът й беше връчен от ректора проф. д-р Димитър Димитров на заседание на Ректорския съвет в присъствието на заместник-ректорите проф. д-р Мирослава Раковска, доц. д-р Михаил Мусов,  проф. д-р Цветана Стоянова, доц. д-р Росен Кирилов, помощник-ректора проф. д.ик.н. Кирил Стойчев и представителите на Студентския съвет Ангел Стойков и Илиян Чабуклийски.

На събитието присъстваха и Галина Симеонова, изпълнителен директор на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) и Росица Желязкова, също от ПУДООС.

На събитието присъстваха и Галина Симеонова, изпълнителен директор на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) и Росица Желязкова, също от ПУДООС.

В поздравлението си <b>ректорът проф. Димитър Димитров</b> коментира, че добра кариера се постига, когато тя започне от студентската скамейка. Той поздрави инициативата и допълни, че иска всички институции да работят с младите хора както Министерството на околната среда и водите. Той припомни ролята на Студентския съвет и на Междууниверситетския&nbsp; център за развитие на кариерата за насърчаване активността на студентите. Ректорът каза, че има готовност да бъдат подкрепяни всякакви инициативи в тази посока.

В поздравлението си ректорът проф. Димитър Димитров коментира, че добра кариера се постига, когато тя започне от студентската скамейка. Той поздрави инициативата и допълни, че иска всички институции да работят с младите хора както Министерството на околната среда и водите. Той припомни ролята на Студентския съвет и на Междууниверситетския  център за развитие на кариерата за насърчаване активността на студентите. Ректорът каза, че има готовност да бъдат подкрепяни всякакви инициативи в тази посока.

<span>&bdquo;</span>За мен е изключителна чест да бъда тук. Прекрасно е да се съберем и то по повод, който е от особена важност за обществото, а именно екологията&ldquo;, се обърна към присъстващите <b>Габриела Методиева</b>. &bdquo;Искам да изкажа искрени благодарности към всяка от страните,&nbsp;които спомогнаха за този мой успех и които ми дадоха възможността да споделя своите виждания.<span>&ldquo;</span>

За мен е изключителна чест да бъда тук. Прекрасно е да се съберем и то по повод, който е от особена важност за обществото, а именно екологията“, се обърна към присъстващите Габриела Методиева. „Искам да изкажа искрени благодарности към всяка от страните, които спомогнаха за този мой успех и които ми дадоха възможността да споделя своите виждания.

<b>Ангел Стойков</b> сподели: &bdquo;Габи е част от Студентския съвет и участва в наши събития и се радвам, че именно тя е първият призьор на нашия университет в този конкурс&ldquo;. Той посочи, че Студентският съвет споделя и съдейства информацията, която дава възможност за изява на студентите да достигне до повече от тях.

Ангел Стойков сподели: „Габи е част от Студентския съвет и участва в наши събития и се радвам, че именно тя е първият призьор на нашия университет в този конкурс“. Той посочи, че Студентският съвет споделя и съдейства информацията, която дава възможност за изява на студентите да достигне до повече от тях.

Галерия снимки от Студент на УНСС - победител в първото издание на конкурс за студенти с високи ак ...