Плащането на наем за общежитие - вече онлайн

вторник, 19 януари 2021 10:15

Разглеждате снимки от Плащането на наем за общежитие - вече онлайн

Вижте пълен текст на Плащането на наем за общежитие - вече онлайн

&bdquo;Идеята се роди на една среща между ръководството на УНСС, П&ldquo;ССО&ldquo; и Студентски съвет преди почти година. Водихме преговори с няколко банки и успяхме да освободим от такси плащанията през <span>&bdquo;</span>Уеб студент<span>&ldquo;</span>. Плащането през нашата система разработихме заедно с Борика, за максимална защита на личните данни и транзакциите&ldquo;, разказа Пламен Пенев, зам.-изпълнителен директор на поделение &bdquo;Студентски столове и общежития&ldquo;.

„Идеята се роди на една среща между ръководството на УНСС, П“ССО“ и Студентски съвет преди почти година. Водихме преговори с няколко банки и успяхме да освободим от такси плащанията през Уеб студент. Плащането през нашата система разработихме заедно с Борика, за максимална защита на личните данни и транзакциите“, разказа Пламен Пенев, зам.-изпълнителен директор на поделение „Студентски столове и общежития“.

С новото преимущество онлайн услугите за студентски общежития стават четири. Освен заплащането на наем, студентите могат да се възползват още от подаване на молба с възможност за избор на запазване на стая от минала година; справка за резултати от класирането и информация за месечните задължения на настанените студенти. Така пълният пакет <strong><a href="https://www.unwe.bg/bg/pages/18678/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8.html">онлайн услуги за студенти</a></strong> вече наброява 20.

С новото преимущество онлайн услугите за студентски общежития стават четири. Освен заплащането на наем, студентите могат да се възползват още от подаване на молба с възможност за избор на запазване на стая от минала година; справка за резултати от класирането и информация за месечните задължения на настанените студенти. Така пълният пакет онлайн услуги за студенти вече наброява 20.

Подробни указания за извършване на плащането, вижте <strong><a href="	/Uploads/Main/9779a_Указания%20за%20плащане%20на%20наем%20през%20уеб%20студент.pdf">тук</a></strong>.

Подробни указания за извършване на плащането, вижте тук.

Галерия снимки от Плащането на наем за общежитие - вече онлайн  ...