Купа и седем медала спечелиха нашите студенти от летните университетски игри в Камчия

сряда, 28 септември 2016 9:16

Купа и седем медала от летните университетски игри в Камчия спечелиха студентите-спортисти на УНСС. Малобройната ни, но сплотена група от пет момичета и две момчета се пребори за два медала в плажния волейбол при жените,  два - в плажния тенис  и три - в състезанията по тенис на маса.

Волейболистките ни от представителния отбор на УНСС – Денка Гачева и Мария Христова,  спечелиха сребърните медали в плажния волейбол. С бронзовите се окичи другата ни двойка – Ива Антонова и Ивелина Атанасова. В турнира при мъжете Калоян Крумов и Георги Найденов не успяха да стигнат до мачовете за медалите.

Денка Гачева (вляво) и Мария Христова  спечелиха сребърни медали в турнира по плажен волейбол

Ива Антонова (вдясно ) и Ивелина Атанасова се пребориха за бронзовите медали

В плажния тенис  Мила Милева и Ива Антонова вдигнаха шампионската купа. Антонова с Калоян Крумов пък се пребориха за бронзовите медали в смесените двойки по плажен тенис.  Момичетата и момчетата ни ни участваха и в състезанията по тенис на маса, където взеха три бронзови медала. 

Мила Милева (вляво) и Ива Антонова с шампионските купи в плажния тенис.

За сърцата си игра и спортментството си спортистите ни бяха удостоени с преходната купа за феърплей на името на проф. Никола Хаджиев.

Отборът на УНСС, воден от ст. преп.  д-р Ралица Арсова, с отличията и купата за феърплей от петите летни университетски игри в Камчия

Ивелина Атанасова демонстрира бързината и ловкостта си в надпреварата при щафетите

В крайното класиране, от участвалите 13 университета с над 300 студенти, отборът на УНСС зае четвъртото място, като само три точки не достигнаха на спортистите ни да се качат на почетната стълбичка.  

Галерия снимки от Купа и седем медала спечелиха нашите студенти от летните университетски игри в К ...