Наши студенти участваха в пресконференция на Прокуратурата на Р България за представяне на изследване с тяхно участие

петък, 15 юли 2016 12:02

Студенти от катедра „Икономическа социология“ взеха участие в пресконференцията на Прокуратурата на Р България за представяне на резултатите от проведено изследване, посветено на престъплението „измама, извършвана по телефона“. Пресконференцията се състоя в конферентната зала на Съдебната палата и на нея присъстваха прокурор Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор, прокурор Сава Петров, ръководител на отдел „Аналитичен“ във Върховната касационна прокуратура (ВКП), гл. ас. д-р Георги Петрунов от катедра „Икономическа социология“, студентката Гергана Евстатиева, специалност „Икономическа социология“, и студента Цветан Цветанов, специалност „Социология“. Представените на пресконференцията резултати от изследването бяха отразени в повече от 50 печатни и електронни медии.

По време на пресконференцията

Изследването беше инициирано от главния прокурор Сотир Цацаров и осъществено от екип прокурори от отдел „Аналитичен“ и отдел „Досъдебен“ във ВКП с участието на 12 студенти от УНСС.

На пресконференцията и в официалната информация за събитието бяха изразени специални поздравления за успешното участие на нашите студенти. „Ръководството на Прокуратурата на Република България благодари на всички участвали в изследването студенти от катедра „Икономическа социология“ в УНСС и гл. ас. д-р Георги Петрунов за ценната помощ при провеждането на изследването и изготвянето на анализа“ се посочва в тях.

Подробности за пресконференцията и пълния текст на изследването може да видите на интернет страницата на Прокуратурата на Република България:

http://www.prb.bg/bg/news/aktualno/izsledvane-na-prokuraturata-za-telefonnite-izmami/

Галерия снимки от Наши студенти участваха в пресконференция на Прокуратурата на Р България за пред ...