Ректорът връчи на възпитаник на УНСС наградата за цялостен принос в развитието на българското застраховане

четвъртък, 19 май 2016 9:10

На тържествена церемония на 17 май в препълнената зала „София“ на  хотел “Маринела”, ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев обяви носителя и връчи наградата "За цялостен принос в развитието  на българското застраховане" на фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" на възпитаника на нашия университет Максим Сираков, член на Управителния съвет и изпълнителен директор на ЗАД „Алианц България“ АД (на снимката долу).

Наградата е статуетка на богинята на победата Нике,  почетна грамота и значка с лика на патрона на фондацията.

Проф. д.ик.н. Нено Павлов, председател на УС на фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“, ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев и Максим Сираков (отдясно наляво)

Максим Сираков е завършил „Информатика“ в УНСС и е дипломиран експерт-счетоводител. Бил е изпълнителен вицепрезидент и член на Изпълнителния комитет на „Алианц България Холдинг”. Шестнадесет години (1983 - 1999) е заемал висши позиции в ДЗИ, бил е член на Надзорния съвет на Българска пощенска банка (1995 - 1997), председател на Надзорния съвет на „Български пенсионен фонд“ (1994-1999), член на управителни и контролни органи на групата „Алианц България Холдинг”.

Галерия снимки от Ректорът връчи на възпитаник на УНСС наградата за цялостен принос в развитието н ...