Катедра „Икономика на транспорта“ и Националното сдружение на българските спедитори запознаха студентите с възможностите за стаж и работа

сряда, 18 май 2016 11:55

По инициатива на катедра "Икономика на транспорта" и Националното сдружение на българските спедитори в малката конферентна зала беше проведена информационна среща относно възможностите за провеждане на стажове и за наемане на работа на студенти от специалност „Икономика на транспорта“ в спедиторски и транспортни компании.

По време на информационната среща

Своите фирмени профили и стажантски програми представиха компаниите Lufthansa Technik Logistics, Gebrüder Weiss, DSV, Aviation Services, FreeLine, Alexander Logistics, Eurosped. Висши мениджъри и управляващи съдружници в тези компании разказаха на студентите за възможностите, които предоставят за практическо обучение и за сключване на постоянни трудови договори.

Студентите получиха изчерпателна информация за възможностите, свързани с бъдещата им професионална реализация.

Представителят на НСБС Поликсена Кръстанова представи новата платформа на сдружението за търсене и намиране на работа и стажове, която е предназначена за спедиторските компании и за студентите, завършващи специалност "Икономика на транспорта" и желаещи да си намерят работа в сферата на транспорта.

Представяне на новата платформа на НСБС


 

 

Галерия снимки от Катедра „Икономика на транспорта“ и Националното сдружение на българските спедит ...