Среща на студенти с представител на „Sutherland Global Services“

понеделник, 25 април 2016 9:28

Среща на студенти от специалностите „Икономика на отбраната и сигурността“ и „Бизнес администрация“ с Валерия Георгиева, представител на фирма „Sutherland Global Services“, се проведе в университета. На нея присъстваха и деканът на факултет „Икономика на инфраструктурата“ проф. д-р Димитър Димитров и гл. ас. д-р Нончо Димитров от катедра „Национална и регионална сигурност“.

Пред студентите г-жа Георгиева предостави подробна информация за дейността на организацията, възможностите за работа и стаж в компанията, както и изискванията за заемане на различни длъжности в нея.

На снимката: (отляво-надясно) гл. ас. д-р Нончо Димитров, г-жа Валерия Георгиева и  проф. д-р Димитър Димитров

„Sutherland Global Services“ е голяма международна компания за аутсорсинг на бизнес процеси и операции с над 30 000 души персонал в цял свят. В България фирмата предоставя техническа поддръжка и обслужване на клиенти чрез кол центрове и решаване на проблеми по телефон, имейл и чат на живо. Компанията предлага атрактивни заплати, пълен пакет социални придобивки и възможности за работа както на пълен, така и на половин работен ден, подходящи за студенти.

В близко бъдеще предстои сключване на рамков договор с УНСС, който ще даде нови възможности за сътрудничество между университета и „Sutherland Global Services“.

 

Галерия снимки от Среща на студенти с представител на „Sutherland Global Services“ ...