Абсолвентите от катедра „Международни отношения” получиха дипломите си

понеделник, 21 декември 2015 10:09

Бакалаврите от „Международни отношения” и „Европеистика” и магистрите от „Международни отношения: международна публична администрация” и „Национална сигурност” получиха дипломите си на официална церемония в зала „Тържествена”. На събитието присъстваха ръководителят на катедра „Международни отношения“ доц. д-р Андрей Георгиев, проф. д-р Георги Генов, проф. Динко Динков, доц. д-р Мария Бакалова, доц. д-р  Евгения Василева, доц. д-р Пламен Ралчев, зам.-ръководител на катедрата, гл. ас. д-р Боян Хаджиев, гл. ас. д-р. Антонина Хабова. 

Абсолвенти

Доц. Георгиев откри церемонията с благодарност към родителите. „За нас всеки випуск е специален, защото нашите възпитаници са най-пряката ни връзка с живота”, посочи той. Не само ние обучаваме студентите, по своему и те обучават нас. За нас този випуск е специален и поради това, че нашата катедра навършва 40 години. Това събитие ни изпълва с гордост, дава ни енергия да пазим и развиваме опит и авторитет. Катедра „Международни отношения” е първата в България, в която се изучават международни отношения, посочи доц. Георгиев (на снимката долу). 

Предимство е знаенето на двата чужди езика. Вие сте хора с широка базисна подготовка, можете да бъдете гъвкави и приспособими, пазете и нея! Бъдете реалисти. Имайте усет за шанса и късмета и сграбчвайте всяка възможност, посъветва дипломантите доц. Георгиев. 

Проф. Генов връчва диплома и грамота на отличничка от випуска

Проф. Генов пожела на абсолвентите да бъдат здрави, щастливи и амбициозни. Той сподели, че преподавателите от катедрата се гордеят с тях, с това, че са завършили образованието си в България и ще продължат да работят за страната си. „Вие сте сила. А съединението прави силата”, сподели той. Проф. Георги Генов връчи дипломите и грамотите на отличниците от випуска: Виолета Ампова, Любомира Спирова, Йоана Пеева, Анна-Мария Тонева, Силвия Пандурска и Виктор Иванов. 

Проф. Динко Динков връчва диплома на абсолвентка

Отличниците благодариха на своите родители, преподаватели и приятели, изразиха радостта си от днешния ден. Виолета Ампова сподели, че е вложила цялото си сърце и душа в образованието си в УНСС. Това, че всеки един от нас е тук днес е една малка победа. Ние сме едно голямо семейство, допълни тя.

Доц. Ралчев и дипломант

Дипломи връчиха проф. Динков, доц. Ралчев, доц. Бакалова, доц. Василева, д-р Хаджиев и д-р Хабова с пожелания за здраве и успехи, благодарности към родителите и призив: „Никога не спирайте да вярвате в себе си. Вие можете и ще се справите с всички трудности в живота”.

 

Галерия снимки от Абсолвентите от катедра „Международни отношения” получиха дипломите си ...