На добър час на абсолвентите от „Стопанска логистика“!

понеделник, 14 декември 2015 15:56

Занапред всеки ден, всеки час, всеки миг трябва да бележи стъпка напред във вашето духовно развитие, каза ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев на абсолвентите от специалност „Стопанска логистика“. Той приветства бакалаврите и магистрите по време на официалната церемония по връчването на дипломите им в зала „Тържествена“. 

Абсолвенти

Днес е тържествен ден за нашата специалност. Поредният випуск получава своите удостоверения за вход в реалните процеси на икономиката, приветства дипломантите проф. д-р Филип Тодоров, ръководител на катедра „Логистика“. Кадрите ни в логистичния сектор са търсени и предпочитани от практиката, мнозина наши възпитаници вече са на високи постове, а вие сте сред тези, които ще създават бъдещето, изрази своята гордост проф. Тодоров.

Проф. Статев приветства бакалаврите и магистрите. Вдясно: проф. Тодоров

По данни на Националния осигурителен институт над 95 на сто от завършващите УНСС се реализират на пазара на труда, изтъкна пред абсолвентите проф. Статев. Вашата специалност „Логистика“ има особен принос за това, защото реализацията там е 99 на сто, конкретизира ректорът и посочи основните причини: Завършвате най-големия и най-престижния университет в страната, с най-висока акредитационна оценка от НАОА сред всички висши училища в страната, с най-висока институционална оценка в направление „Икономика“, а се дипломирате и в изключително престижна специалност. 

Ректорът връчва диплома, грамота и часовник на отличничката-бакалавър

Проф. Статев изтъкна също, че много от възпитаниците на университета са част от обществения, политическия и бизнес елит на страната и напомни, че в правителствата след 1989 г. шестима премиери, 14 финансови министри и шестима министри на външните работи са завършили УНСС. 

Проф. Тодоров с дипломант

Ректорът връчи диплома, грамота „Бакалавър отличник“ и подарък часовник на Милена Караиванова. Дипломантката благодари на преподавателите от катедрата и колегите си за ползотворните студентски години, за приятелството и добрия кариерен шанс в живота. 

Дипломантки

Абсолвентите бяха приветствани и от представители от  практика. Випуск 2015 на специалност „Стопанска логистика“ изпрати 57 бакалаври и 13 магистри.

Галерия снимки от На добър час на абсолвентите от „Стопанска логистика“! ...