Дипломи за абсолвентите от катедра „Индустриален бизнес”

понеделник, 30 ноември 2015 9:04

Абсолвентите от специалностите „Индустриален бизнес“ в ОКС „бакалавър“ и от специалностите „Бизнес икономика“ и „Бизнес анализи и проекти“ в ОКС „магистър“ на тържествена церемония в аула „Максима” получиха дипломите си. Присъстваха преподаватели от катедрата, родители, гости. 

Абсолвентите

Началото на церемонията даде доц. д-р Николай Щерев, зам.-ръководител на катедра „Индустриален бизнес“.  „Дипломите са доказателство за вашия успех. Вие завършвате една от най-силните специалности в една от най-старите катедри в университета. Очакваме от вас да бъдете лидерите на нова България“, посочи той. Надяваме се това, което сме ви дали като знания, да го приложете в бизнеса. 

Доц. Щерев връчва дипломата на абсолвент

„Вашето образование продължава до края на живота ви. Заслужавате адмирации и благодарности от нас, защото не се отказахте и положихте достатъчно усилия и труд за това да работим като екип“, каза доц. Щерев. Той завърши изказването си с думите на Конфуций: „Учението без размишление е безполезно, но още по-опасно е размишлението без учене” и призова абсолвентите да размишляват разумно. 

Диплома и плакет за отличната дипломантка връчва проф. Георгиев

Проф. д.ик.н.. Иван Георгиев също приветства завършващите. Вие се дипломирате в специалност, която е една от първите в УНСС, в катедра, основана през 1948 г., каза той. Има традиции, които са пренесени във времето чрез подготовката, чрез методите на работа, учебните планове. Обектът на вашата специалност, продължава да бъде един от най-важните в икономиката, заяви проф. Георгиев. Той посочи, че образованието на дипломантите е на европейско ниво. Пожела им да се възползват от магистърските програми, а по-любознателните и искащи да се занимават с наука да продължат с докторска степен. 

Вече с дипломи

Церемонията продължи с връчването на дипломите. Отличниците, освен дипломи и грамоти, получиха и плакети.

Галерия снимки от Дипломи за абсолвентите от катедра „Индустриален бизнес” ...