Бакалаврите от „Финанси и счетоводство с преподаване на английски език“ получиха дипломи

вторник, 03 ноември 2015 15:49

Дипломи получиха и бакалаврите от специалност  „Финанси и счетоводство с преподаване на английски език“. На церемонията в зала „Тържествена“ присъстваха проф. д-р Веселка Павлова, зам.-ректор на университета, проф. д-р Снежана Башева, декан на Финансово-счетоводния факултет, проф. д-р Маргарита Александрова-Борисова, директор на Центъра за дистанционно обучение и зам.-декан на факултета. 

Проф. Александрова открива тържествената церемония. Вдясно: проф. Павлова и проф. Башева

Имаме отлични впечатления от вашите знания, които ще ви дадат добър старт в професионалното развитие, поздрави абсолвентите проф. Маргарита Александрова. Тя им пожела да не спират с обучението си и да продължат в магистърската степен на специалността. 

Абсолвенти

Никога не забравяйте своя факултет и университет, призова бакалаврите проф. Веселка Павлова, която ги поздрави от името на ректора на университета проф. д.ик.н. Стати Статев. Тя напомни, че бакалавърската степен е само първото стъпало във висшето образование, а след магистратурата, тези, които искат да се развиват в науката и преподавателската дейност,  могат да продължат в докторантската степен. Гордейте се, че завършвате най-големият и най-добрият университет в страната, призова бакалаврите проф. Павлова. 

Проф. Павлова приветства бакалаврите

Проф. Снежана Башева изненада приятно абсолвентите-отличници. Имената на петима бакалаври от специалността на випуск 2015 г. вече са вписани в Книгата на декана на Финансово-счетоводния факултет. Те получиха от проф. Башева специални поздравителни писма за високия си успех.

Деканът връчва поздравителните писма

Галерия снимки от Бакалаврите от „Финанси и счетоводство с преподаване на английски език“ получиха ...