Посланикът на Израел Н.Пр. Шаул Камиса Раз благодари на ректора и академичния екип на УНСС

петък, 24 юли 2015 17:43

Ректорът на университета проф. д.ик.н. Стати Статев получи благодарствено писмо от посланика на Израел у нас Н.Пр. Шаул Камиса Раз. В него той информира ректора, че на 31 юли приключва мандатът му като посланик в България и изказва дълбокото си уважение и благодарност към проф. Статев и академичния екип на УНСС за ползотворното сътрудничество.

"Няма съмнение, че по време на мандата ми в България, ние изградихме чудесни взаимоотношения и сътрудничество, базирани на приятелство и желание от двете страни за задълбочаване на академичните отношения между нашите страни и народи", се казва в писмото. Н.Пр. Шаул Камиса Раз изтъква също, че при всяко посещение в УНСС е получавал дълбоко уважение и специално отношение и при всяка среща се е впечатлявал от  особената академична атмосфера в университета и от желанието за развиване на връзките с Израел..

"Искам да отбележа, че ще съм щастлив да запазя контактите си с Вас и да съдействам с каквото мога и от Израел, за продължаване на взаимното ни сътрудничество" завършва писмото си до проф. Статев посланикът на Израел.

.

Галерия снимки от  Посланикът на Израел Н.Пр. Шаул Камиса Раз благодари на ректора и академичния е ...