Проф. Статев получи благодарствено писмо от ректора на Финансовата академия в Астана

сряда, 22 юли 2015 15:25

Ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев получи писмо от проф. д.ик.н. Олга Яновская, ректор на Финансовата академия в Астана, Казахстан, в което тя отправя благодарност за ефективното сътрудничество между двете висши училища.

В писмото проф. Яновская благодари на проф. д-р Диана Копева и Нася Ханджийска, координатор по програма Еразъм за УНСС, за подкрепата на студентите от казахстанския университет по време на тяхното обучение в УНСС. "Нашите студенти оценяват високото качество на образованието във Вашия университет, както и топлото посрещане и гостоприемството" се казва още в писмото.

"Очакваме с нетърпение да продължим успешното сътрудничество между нашите университети в полза на общите ни интереси, както и осъществяване на повече съвместни научни проекти и по-голям обмен на преподаватели и студенти" се посочва още в благодарственото писмо до проф. Стати Статев.

Сградата на Финансовата академия в столицата на Казахстан

Финансовата академия е създадена през 2009 г. В нея се подготвят квалифицирани финансисти, одитори, икономисти, информатици, способни адекватно да реагират на променящите се реалности, владеещи международните стандарти за финансова отчетност и одит, конкурентоспособни на вътрешния и международния пазар. В академията се обучават над 2100 студенти.

Галерия снимки от Проф. Статев получи благодарствено писмо от ректора на Финансовата академия в Ас ...