Проф. Стати Статев връчи награди на „Застраховател на годината 2014“

вторник, 26 май 2015 13:05

На официална церемония в Кемпински хотел Маринела в София проф. д.ик.н. Стати Статев, ректор на УНСС, връчи престижната награда "Застраховател на годината 2014" за най-динамично развиващо се застрахователно дружество за 2014 г. на изпълнителния директор на ЗАД „Армеец" Румен Георгиев (на снимките долу). Проф. Статев изтъкна, че дружеството е отличено с високия приз на база висок пазарен дял, технически и финансови резултати и платени обезщетения.

Ректорът връчи награда и на изпълнителния директор на „Армеец" Цветанка Крумова. Тя получи индивидуален приз за цялостен принос в развитието на българското застраховане от фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски". Критериите за оценка на експертното жури са професионално признати образователни и научно-приложни постижения, обществена ангажираност и принос за развитието на българското застраховане.

По време на тържествената церемония

Ректорът проф. Статев и изпълнителният директор на „Армеец“ Цветанка Крумова

Традиционните годишни награди "Застраховател на годината" се връчват за седма поредна година. Организатори са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване.

Галерия снимки от Проф. Стати Статев връчи награди на „Застраховател на годината 2014“ ...