Ден на отворените врати в УНСС

вторник, 05 май 2015 11:23

На 30 април във фоайето пред аула „Максима“ се проведе „Ден на отворените врати в УНСС“. Организатори на събитието бяха Дирекция „Учебна дейност“ – отдел „Кандидат-студенти“, Университетският център по маркетинг и Студентският съвет. 

Първи впечатления от университета и аула "Максима"

Събитието бе открито с презентация от гл. ас. д-р Николай Ванков от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“, който подчерта, че „Успехът утре, започва с избора днес. Образованието, което ще получите от УНСС и дипломата ще Ви отворят врати в България и по света“. (на снимката долу)

Проф. д-р Веселка Павлова, зам.-ректор по обучението в ОКС „магистър“, дистанционно и продължаващо обучение, приветства гостите от името на ректора на университета проф. д.ик.н. Стати Статев.

Проф. Веселка Павлова приветства гостите на университета

Поздравления към кандидат-студентите отправи и Денис Димитров, председател на Студентския съвет. Той отбеляза, че университетът предлага знания и възможности, които гарантират на възпитаниците му успех в кариерата и живота.

В Деня на отворените врати участва и проф. д-р Огнян Симеонов, първи зам.-ректор и зам.-ректор по обучението в ОКС "бакалавър" (вляво)
Проф. д.ик.н. Валентин Кисимов (вторият вляво), зам.-ректор по електронизацията, с организатори на събитието

Гостите можеха да получат информация за обучението в отделните факултетите на УНСС,  предоставена им от студентите в обособени информационни бюра. 

Информационното бюро на Юридическия факултет

Кандидат-студентите, техните родители и учители посетиха учебните зали, университетската библиотека, конгресния център, спортния комплекс „Бонсист“ и Тестовия център и се запознаха с условията за кандидатстване и възможностите за обучение в УНСС. 

В малката конферентна зала
В Центъра за прием на документи

Желаещите положиха пробен електронен кандидатстудентски изпит в Тестовия център.

Пред Тестовия център
По време на изпита

Галерия снимки от Ден на отворените врати в УНСС ...