Лекция-обучение "От университета към бизнеса"

петък, 24 април 2015 13:25

Лекция и обучение „От университета към бизнеса“, организирани от HRS Bulgaria ООД и Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК), събра студенти в малката конферентна зала.

Събитието бе открито от Атанас Димитров, кариерен консултант в МЦРК, който напомни на присъстващите, че пътят от университета към бизнеса е „малко трънлив“, но с това обучение те ще изминат важна крачка напред в кариерното си развитие.

Атанас Димитров, Светлана Шопова и Снежана Стефанова (отляво надясно) 

Светлана Шопова и Снежана Стефанова, консултанти в  HRS, представиха компанията като надежден партньор за бизнеса при наемането, отдаването на персонал, администрация, ТРЗ и предоставянето на всички видове решения в областта на човешките ресурси. Нaш приоритет е да посочим на клиентите си най-подходящите служители за техния екип, изтъкна Светлана Шопова.

В малката конферентна зала

Чрез симулативни интервюта и допитване представителите на HRS коментираха какво е положението на пазара на труда, кои са най-търсените специалности, кои сектори са най-динамично развиващи се.

Студентите участваха активно в обучението

Богатият опит в областта на човешките ресурси ни е дал ценна информация и обширни познания за корпоративните култури, като по този начин ни позволява да намерим най-добрите кандидати за нашите клиенти, изтъкнаха представителите на компанията.

 

Галерия снимки от Лекция-обучение "От университета към бизнеса" ...