Катедра „Икономическа социология” изпрати своите абсолвенти

сряда, 17 декември 2014 16:00

На тържествена церемония бяха връчени дипломите на бакалаврите и магистрите от катедра „Икономическа социология”. На събитието присъстваха доц. д-р Лилия Йотова, декан на Общоикономическия факултет, доц. д-р Андрей Нончев, ръководител на катедра „Икономическа социология“, гл.ас. д-р Михаела Мишева, научен секретар на катедрата, гл. ас. д-р Катя Михайлова, преподаватели, близки, приятели, гости.

Випуск 2014

Ще запомним този ден, защото това е краят на много важен етап от вашия живот, поздрави абсолвентите доц. Нончев. В особена позиция съм, защото студентите, на които преподавам, са от първи и четвърти курс. Разликата между тях е забележима: в първи курс  са още деца, в четвърти вече са ученици, пошегува се той. Доц. Нончев пожела на бакалаврите след първата стъпка да продължат напред в развитието си. Ние сме оставили нещо у вас и вие сте оставили нещо у нас, това е взаимно и винаги можете да разчитате на нас, преподавателите, отбеляза той.

Доц. Нончев връчва диплома на абсолвентка

Четири години не са много, но не са и малко, след като вече получавате своите дипломи, каза доц. Лилия Йотова. Животът ще ви предложи възможности и всеки ще избере своята. Над 90% от завършилите в нашия университет се реализират успешно, а осигурителният доход за вашата специалност е висок, посочи деканът на Общоикономическия факултет. За успехите ви голяма заслуга имат вашите преподаватели и родители, не забравяйте това, посъветва тя абсолвентите.

Ръководителят на катедрата Андрей Нончев и научният секретар Михаела Мишева връчиха дипломите. Първи ги получиха отличниците Ива Попова, Мирослав Бакърджиев, Владислав Игнатов и Ина Петкова, които бяха наградени и с книги. В специална паметна книга на катедрата абсолвентите написаха пожеланията си към студентите от специалността – традиция, която бе спазена и тази година.

Вече с диплома

Церемонията се състоя в зала „Тържествена”, а след нея всички бяха поканени на коктейл в неформална обстановка.

 

 

Галерия снимки от Катедра „Икономическа социология” изпрати своите абсолвенти ...