Дипломираха се бакалаврите от специалност “Финанси”

вторник, 16 декември 2014 9:52

На официална церемония в аула “Максима” своите дипломи получиха бакалаврите от специалност “Финанси”, завършили през юли и септември тази година. На събитието присъстваха зам.-ректорът по обучението в ОКС “магистър” и дистанционно обучение проф. д-р Веселка Павлова, ръководителят на катедра “Финанси” доц. д-р Стоян Александров, зам.-деканът по учебната работа на Финансово-счетоводния факултет проф. д-р Маргарита Александрова, родители и гости, дошли да уважат празника на младите финансисти.

По време на церемонията в аула "Максима"

Церемонията откри доц. Стоян Александров, който поздрави завършващите от името на цялото ръководство на катедра “Финанси”. Той пожела на абсолвентите да продължат своето обучение в някоя от магистърските програми: “Финанси”, “Счетоводство”, “Финансов контрол”, “МИО” и други. Доц. Александров напомни на възпитаниците си, че завършвайки УНСС те могат да потърсят реализация както в страната, така и в чужбина и им пожела с постиженията си да изпреварят своите учители.

Проф. Павлова и доц. Александров връчват дипломата на абсолвентка

От името на ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев приветствие отправи проф. Веселка Павлова. Тя пожела на абсолвентите здраве и успехи, самочувствие на завършили университета с най-висока акредитация в България. 

Випуск 2014

Поздравления към абсолвентите отправи и проф. Александрова. Церемонията продължи с връчването на дипломите.

С проф. Маргарита Александрова

 

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите от специалност “Финанси” ...