Церемония по връчване на дипломите на 21-я випуск на специалност „Стопанска логистика“

сряда, 10 декември 2014 0:00

Випуск 2014 на специалността „Стопанска логистика” се дипломира на церемония в зала „Тържествена“. Една десета от близо 60-те бакалаври записаха имената си сред отличниците, а трима с най-висок успех излъчиха магистрите. Гост на събитието бе проф. д.ик.н. Стати Статев, ректор на университета.

Проф. Статев приветства абсолвентите

Преди близо четвърт век в УНСС бе разкрита специалността „Стопанска логистика“ и бе първата не само за България, но и за страните от Източна Европа, направи равносметка проф. Стати Статев. Сега катедрата израсна, специалността е една от най-уважаваните и „тежки“ специалности в университета, защото логистиката е най-мощната сила в бизнеса днес, посочи ректорът.

В зала "Тържествена"

Бъдете горди, че завършвате най-големия  университет в България, първи и по рейтинг сред висшите училища в страната. Всичко това е надграждане на славната ни близо 95-годишна история, изтъкна проф. Статев. Не забравяйте това днес, когато получавате легитимация в един сериозен етап от вашето духовно развитие, посочи той.

Ректорът връчи дипломи и грамоти на отличниците

Нашата специалност е все по-търсена, все по-утвърждаваща се, отбеляза и проф. д-р Филип Тодоров, ръководител на катедра „Стопанска логистика“. Имаме подкрепата на бизнеса, имаме подкрепата на ректорското ръководство за подготовката на кадри за една от основните функционални области на фирменото управление, посочи той и пожела професионални успехи на своите възпитаници.

Бакалаврите от 21-я випуск на "Стопанска логистика"

Двамата пълни отличници сред бакалаврите получиха дипломите си, специални грамоти и подаръци от ректора проф. Стати Статев.

Галерия снимки от Церемония по връчване на дипломите на 21-я випуск на специалност „Стопанска логи ...