Дипломантите от "Регионално развитие" на старта на професионалния си път

сряда, 03 декември 2014 9:42

Проф. д.ик.н. Валентин Кисимов, зам.-ректор на университета, връчи дипломите на отличниците  бакалаври и магистри от специалност „Регионално развитие“. Бакалаврите Зорница Панайотова и Ели Любомирова бяха наградени и със специална грамота. Проф. Кисимов пожела на абсолвентите в зала „Тържествена“ успешно професионално развитие и попътен вятър в житейския път.

Проф. Кисимов връчва дипломата на отличничка

Всяко нещо има начало и край. За вас това е краят на бакалавърското образование и началото на магистърска програма, обърна се към дипломантите проф. д-р Соня Докова, ръководител на катедра „Регионално развитие“, и изрази увереност, че повечето от бакалаврите ще продължат обучението си.

Отляво надясно: проф. Христо Христов, проф. Соня Докова, гл. ас. д-р Георги Николов, научен секретар на катедра "Регионално развитие"

Дипломирате се в престижна специалност в най-големия икономически университет в страната и в Югоизточния регион. Затова носете с чест името на УНСС, гордейте се, че сте завършили висшето училище с почти 95-годишна история, призова проф. Докова младите хора. Тя им напомни, че целият житейски път е път към професионално и духовно усъвършенстване. „Уважаеми колеги, парите са при вас, просто трябва да ги вземете с вашите знания и труд“, резюмира професионалната перспектива пред вече бившите си студенти проф. Докова.

Абсолвентите

Днес се разделяте със студентските години след много преживени успехи и радостни моменти. Е, възможно е да сте имали и негативни емоции, особено по време на сесията, пошегува се проф. д-р Христо Христов и предизвика овации в залата. Ние, вашите преподаватели, се опитахме да ви дадем знания, умения и опит, да спомогнем за вашето израстване като личности, каза той и посъветва абсолвентите да надградят знанията си в следващите образователни степени.

Аплодисменти

Галерия снимки от Дипломантите от "Регионално развитие" на старта на професионалния си път ...