И журналистите взеха своите дипломи

вторник, 11 ноември 2014 0:00

И новият журналистически випуск на университета се дипломира. Тържествената церемония по връчване на дипломите бе открита от ръководителя на катедра „Медии и обществени комуникации“ проф. д-р Петко Тодоров. „Сложихте един от големите камъни в сандъка, който трябва да напълним в живота си. Тези камъни са здравето, семейството, образованието, след тях са и по-малките – кола, дом… И накрая е пясъкът – дребните радости в живота на всеки от нас“, каза той.

Абсолвентите в зала "Тържествена"

Проф. Тодоров посъветва възпитаниците си: „Не забравяте преподавателите, благодарете на родителите си, запазете най-добри чувства към приятелите си. А за професията помнете, че медиите и журналистиката са истински, само когато воюват за обществено значима идея.“

Проф. Тодоров връчи дипломите на най-добрите от випуска

От името на ректора на УНСС проф. д.ик.н Стати Статев приветствие към абсолвентите поднесе проф. д-р Веселка Павлова, зам.-ректор по обучението в ОКС „Магистър“ и дистанционно обучение. Трябва да имате високо самочувствие на професионалисти от УНСС, изтъкна тя и призова бакалаврите да продължат в магистърската степен на обучение.

Вече колеги

Първият бакалавър, които получи дипломата си бе Христо Шивачев, завършил с пълно отличие.  Той бе награден и с 1000 лв. от университета.

Проф. д-р Любомир Стойков връчи дипломите на магистрите. Специалността „Връзки с обществеността“ е една от най-актуалните и с най-голям брой изучаващи я и тази година, посочи той. Той помоли младите си колеги „да не се корумпират, да не корумпират другите и да внимават с черния PR.

Доц. д-р Биляна Томова връчи дипломите в магистрите по „Продуцентство и културни индустрии“. Бъдете здрави, устойчиви и със смело въображение, обърна се тя към вече бившите си студенти.

От името на бакалаврите отличникът Христо Пелов поздрави преподавателите и колегите си (на снимката долу). Когато се качвате към върха, не забравяйте хората, които сте срещнали по пътя си, защото на слизане ще срещнете пак тях, каза той на своите състуденти.

Галерия снимки от И журналистите взеха своите дипломи ...