Студенти по право получиха удостоверения за успешен практически курс

понеделник, 10 ноември 2014 15:01

В зала „Тържествена” на университета бе отбелязано приключването на поредните практически стажове в Административния съд София-град и Софийския районен съд за студенти от специалност „Право” на УНСС.

Проф. д-р Христина Балабанова, декан на Юридическия факултет, поздравява присъстващите. Вдясно от нея: доц. д-р Мирослав Димитров, зам-декан на ЮФ, доц. д-р Таня Йосифова, ръководител на катедра "Частноправни науки", съдия Любка Стоянова, зам.-председател на АССГ, съдия Методи Лалов, председател на СРС, и съдия Радостин Радков, председател на АССГ

Председателят на Административния съд София-град съдия Радостин Радков и председателят на Софийския районен съд съдия Методи Лалов връчиха на бъдещите юристи удостоверенията за успешно завършен практически курс в областта на административното правораздаване, съответно в областта на гражданското правораздаване.

На официалното събитие присъстваха и деканът на Юридическия факултет проф. д-р Христина Балабанова, съдии и служители от съдебната администрация на АССГ, преподаватели от ЮФ на УНСС и студенти.

Съдия Радостин Радков връчва сертификата на студентка, успешно     приключила стажа си в областта на административното правораздаване

Единодушно бе мнението за ползата на студентите от практическия курс. Изразено бе и желанието ползотворното съвместно партньорство да продължи успешно и занапред.

Съдия Методи Лалов връчва сертификат на студентка, приключила успешно стажа в областта на гражданското правораздаване

 

 

Галерия снимки от Студенти по право получиха удостоверения за успешен практически курс ...