Катедра "Индустриален бизнес" изпрати и випуск 2014 от "Икономика на индустрията"

понеделник, 03 ноември 2014 12:51

И бакалаврите от специалност „Икономика на индустрията“ получиха дипломите си на тържествена церемония в аула „Максима“. Събитието, което ще остане паметно за тях, бе споделено от много преподаватели, близки и приятели на абсолвентите. 

Абсолвенти и гости в аула "Максима"

Признание за вашия труд и успех!,  обърна се към своите студенти ръководителят на катедра „Индустриален бизнес“ проф. д.ик.н. Йосиф Илиев. Този ден ни изпълва нас, вашите преподаватели, с чувство за гордост от постиженията ви. Завършвате една от водещите специалности в университета, дипломирате се със среден успех 4,70. 

Проф. Илиев приветства абсолвентите

„Икономика на индустрията“ е една от четирите специалности в УНСС с най-дълга история, посочи проф. Илиев. Сега тя става все по-атрактивна и привлекателна. Вие също давате своя принос в лидерските позиции на нашия университет и какво по-голямо признание да сме еталон във висшето образование.

Приветствие и от проф. Валентин Гоев

С най-добри пожелания от името на ректора на университета проф. д.ик.н. Стати Статев се обърна към абсолвентите проф. д-р Валентин Гоев, зам.-ректор на УНСС. Впечатлен съм от вашия успех, който показва категорично, че тук завършват хора с добро образование, каза той. 

Проф. Гоев оцени ситуацията в света и нейните два центъра – на високите технологии в САЩ и на индустриалното развитие в Китай, като обобщи, ще без реиндустриализация нито една страна няма бъдеще. В бъдещето на България ще участвате вие, посочи той.

 

С диплома за бакалавър

Заместник-ректорът пожела на бакалаврите да продължат обучението си в магистърската степен и посочи, че учението не може да се разделя по степени и години, защото е през целия живот.

Абсолвентки

Випускът излъчи и своята отличничка – Теодора Христова, която получи и почетен плакет (на снимката долу).

Шапки... горе!

Галерия снимки от Катедра "Индустриален бизнес" изпрати и випуск 2014 от "Икономика на индустрията ...