С най-висок успех се дипломираха бакалаврите от специалност „Бизнес икономика“

понеделник, 03 ноември 2014 12:01

"Скъпи абсолвенти, вие и вашите родители имате най-голямо основание да се гордеете, че завършвате специалността, която е фаворит на университета. И то със среден успех на випуска от 5,30!", изтъкна проф. д.ик.н. Йосиф Илиев, ръководител на катедра „Индустриален бизнес“, при дипломирането на бакалаврите от специалност „Бизнес икономика“. Абсолвентите получиха дипломите си на тържествена церемония в аула „Максима“. 

В аула "Максима"

Тринадесет са отличниците, които получават и почетни плакети, посочи също проф. Йосиф Илиев. Той коментира, че успехът на випуска е закономерен и традиционен, защото катедра „Индустриален бизнес“ е дала голям брой ръководни кадри, в това число вицепремиери, депутати, ръководители на стопански предприятия и фирми, кметове. Вие също записахте своя значим принос в лидерските позиции на специалността, катедрата и университета, акцентира проф. Илиев. Той благодари на ръководството на УНСС и на преподавателите, дали своя принос за надграждането на успеха.

Проф. Валентин Кисимов, проф. Йосиф Илиев и проф. Иван Георгиев (отляво надясно)

Вече сме колеги, с които ще работим в практиката и науката. Завършвате една от най-елитните специалности в университета и най-елитната, на най-високия пиедестал по успех, отбеляза и проф. д.ик.н. Валентин Кисимов, зам.-ректор на УНСС. Той приветства абсолвентите от името на ректора проф. д.ик.н. Стати Статев и им пожела на добър час. Създавате уникална общност от хора със знания, които ще прилагате занапред, посочи той. Респектиращ е вашият успех, той е рядко срещан в който и да е университет по света, подчерта проф. Кисимов.

Абсолвенти

Стефка, Михаил, Сюлейманка, Розалия, Любка, Елена, Мария… бяха първите отличници сред тринадесетте, които получиха своите дипломи и почетни плакети под аплодисментите на присъстващите в залата.  

Отличници

 

Вече с дипломи

 

Галерия снимки от С най-висок успех се дипломираха бакалаврите от специалност „Бизнес икономика“ ...