Мениджърите на хотел Хилтън София гостуваха на студентите от "Икономика на туризма"

сряда, 22 октомври 2014 11:16

Мениджърският екип на хотел Хилтън София гостува на третокурсниците от специалност „Икономика на туризма“ в университета. Традиционната среща бе организирана от проф. д-р Таня Парушева, научен секретар на катедра „Икономика на туризма“, и доц. д-р Ася Пенчева, преподавател в катедрата, по учебната дисциплина „Хотелиерство и ресторантьорство“ и бе осъществена в рамките на „Глобална седмица на услугите“, провеждана в хотелска верига Хилтън по целия свят.

Срещата бе открита от генералния мениджър на хотел Хилтън София Щефан Райтер. Специалистите запознаха студентската аудитория с историята на веригата, нейните ценности, стандарти на обслужване и устойчива политика.

Щефан Райтер приветства студентите от специалност „Икономика на туризма“

Откроени бяха лидерските позиции на хотела в предоставянето на висококачествени хотелиерски и ресторантьорски услуги в глобалната индустрия на гостоприемството. Подробно бяха представени възможностите за провеждане на учебна практика и кариерно развитие в хотел Хилтън София. В презентацията участваха Щефан Райтер, генерален мениджър на хотел Хилтън София, Кристина Богомилова, супервайзор "Човешки ресурси", Стефан Минтов, старши администратор, и Мариета Николова, специалист "Мероприятия".

Супервайзор „Човешки ресурси“ Кристина Богомилова представя възможностите за кариерно развитие в хотел Хилтън София

 

Галерия снимки от Мениджърите на хотел Хилтън София гостуваха на студентите от "Икономика на туриз ...