Ректорът и почетният ректор на УНСС с Почетния знак на КИА - Пловдив

вторник, 14 октомври 2014 8:43

Ректорът и почетният ректор на УНСС - проф. д.ик.н. Стати Статев и проф. д-р Борислав Борисов - бяха удостоени с Почетния знак на Колежа по икономика и администрация (КИА) - Пловдив. Отличията им бяха връчени на тържествена академична церемония по случай откриването на новата учебна година на Колежа.

Президентът на КИА проф. дпн Георги Манолов подчерта ролята на ректора и на почетния ректор за изключително ползотворното сътрудничество между КИА - едно от най-младите висши училища, и УНСС - един от най-старите университети в страната, със славни академични традиции. „УНСС е не само най-престижното висше училище, а марка и институция", посочи проф. Манолов.

Президентът на КИА проф.  дпн Георги Манолов говори за доброто сътрудничество между УНСС и КИА. Вдясно от него: проф. д-р Борислав Борисов, Розалин Петков, областен управител на Пловдивска област, проф. д.ик.н. Стати Статев и проф. дсн Димитър Димитров, ректор на КИА

Ректорът на УНСС проф. Стати Статев отправи към студентите пожелание за успех с думите на древногръцкия философ Сократ: най-важното нещо в живота на човека е неговото духовно усъвършенстване. „Именно това ще надградите в КИА”, заяви проф. Статев и акцентира на петгодишното работещо сътрудничество между УНСС и Колежа. Ректорът отправи покана към възпитаниците на КИА да продължат образованието си в престижните магистърски програми на УНСС.

Ректорът на УНСС проф. Статев приема поздравленията на проф. Манолов

Ректорът на КИА проф. Димитров връчва отличието на проф. Статев. Вдясно: проф. Манолов

Проф. д-р Борислав Борисов благодари за високото отличие, пожела успех на студентите и заяви, че ръководството на КИА може да разчита на пълната му подкрепа като народен представител от Пловдив. Той беше категоричен, че Колежът заема водещо място като качество на преподавателския състав и организация на учебния процес. 

Проф. Георги Манолов връчва отличието на почетния ректор на УНСС проф. Борислав Борисов

 

„Добре дошли!“ в КИА на ректора и на почетния ректор на УНСС

 

 

Галерия снимки от Ректорът и почетният ректор на УНСС с Почетния знак на КИА - Пловдив ...