На добър час на студентите от РЦДО-Пловдив!

вторник, 16 септември 2014 16:14

С тържествена церемония бе открита новата академична учебна година и в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС – Пловдив, чиято учебна дейност се осъществява в Колежа по икономика и администрация (КИА).

Проф. д-р Веселка Павлова, зам.-ректор по обучението в ОКС „магистър“ и дистанционно обучение, приветства студентите и им пожела успех. Тя подчерта, че двете професионални направления „Икономика“ и „Администрация и управление“ са с най-високо входно ниво, като възможно най-високите оценки са валидни както за редовната, така и за дистанционната форма на обучение. Избрали сте най-реномирания университет, увери студентите зам.-ректорът.

Отляво надясно: проф. д-р Емилия Миланова, директор на Регионалния център за дистанционно обучение – Пловдив, зам.-ректорът проф. д-р Веселка Павлова, проф. д-р Соня Докова, ръководител на катедра „Регионално развитие“, и проф. дпн Георги Манолов, президент на КИА

„Проф. Манолов е изключителен професионалист и работим като равнопоставени партньори”, оцени проф. Павлова академичното сътрудничество между УНСС и КИА. 

Първокурсниците

Президентът на КИА  проф. дпн Георги Манолов посочи, че дистанционното обучение е съвременна и прогресивна форма на обучение, подходяща за работещи млади хора, която ще бъде наложена и в пловдивския колеж и пожела на студентите успехи и попътен вятър.

 

Галерия снимки от На добър час на студентите от РЦДО-Пловдив! ...