Проф. д.ик.н. Стати Статев отличи ръководителя на съвместната магистърска програма на УНСС и Университета Нотингам Трент

понеделник, 14 юли 2014 9:13

Ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев връчи на доц. д-р Емил Хелиенек, ръководител на съвместната магистърска програма на УНСС и Университета Нотингам Трент,  Великобритания, възпоменателен медал  „Проф. Стефан Бобчев – основател и първи ректор на Университета за национално и световно стопанство“ (на снимката долу). Отличието му се присъжда за „значителен принос в развитието на сътрудничеството между УНСС и Университета Нотингам Трент“.

На събитието присъстваха проф. д-р Веселка Павлова, зам.-ректор по обучението в ОКС „магистър“ и дистанционно обучение“, доц. д-р Димитър Ненков, координатор на съвместната магистърска програма от страна на УНСС, членовете на изпитната комисия за валидизиране на резултатите на нашите магистри от съвместните магистърски програми „Европейски бизнес и финанси“ и "Международен бизнес и мениджмънт".

Отляво надясно: проф. Веселка Павлова, проф. Стати Статев, доц. Емил Хелиенек и доц. Димитър Ненков

Проф. Статев изрази благодарността на университета към ръководителя на съвместната магистърска програма от страна на Нотингам Трент. Доц. Емил Хелиенек благодари за отличието на УНСС, с който биографията му е свързана от 1979 г.

На свое заседание изпитната комисия взе решение да валидира резултатите на нашите студенти-магистри, обучаващи се по съвместната програма на УНСС и Университета Нотингам Трент.

На 27 септември 2007 г. УНСС получи официална акредитация за съвместна магистратура “Европейски бизнес и финанси” с Университета Нотингам Трент – Великобритания, а с договор за обмен между двата университета бе осъществена и  магистърската програма "Международен бизнес и мениджмънт".

По време на заседанието на комисията

 

Галерия снимки от Проф. д.ик.н. Стати Статев отличи ръководителя на съвместната магистърска програ ...