Проф. д.ик.н. Стати Статев връчи наградите на победителите в турнира по тенис на корт за Купата на ректора на УНСС

четвъртък, 22 май 2014 13:03

Ректорът на университета проф. д.ик.н. Стати Статев връчи наградите на шампионите и финалистите в Осемнадесетия турнир по тенис на корт за Купата на ректора на УНСС. На официалното награждаване присъстваха и организаторите от спортния клуб на преподавателите и служителите “Св. Георги Победоносец”.

Шампиони в тазгодишния турнир с 2:0 сета (6:2, 6:3) станаха доц. д-р Димитър Ненков от катедра „Финанси“ и ст. преп. Спас Ставрев, ръководител на катедра „Физическо възпитание и спорт“. Доц. Ненков за трета поредна година е сред победителите, а за ст. преп. Ставрев това е петата победа. На финала тандемът надделя над тенис-двойката проф. Димитър Димитров, ръководител на катедра „Национална и регионална сигурност“, и ст. преп. д-р Иван Стоилов от катедра “Физическо възпитание и спорт”.

Ректорът (вдясно) връчва купата на доц. д-р Димитър Ненков 

Главен съдия на финалния мач беше гл.ас. д-р Марко Димитров от катедра “Политическа икономия”.

Председателят на спортния клуб на преподавателите и служителите на УНСС “Св. Георги Победоносец” проф. д-р Георги Янков поздрави участниците в турнира и подчерта, че “университет без традиции в спорта не е истински университет”, а в УНСС спортът има добра история. Той връчи и специалната награда на клуба за “феър-плей” на гл. ас. д-р Марко Димитров.

Обща снимка с победителите и финалистите. Отляво надясно: проф. Димитър Димитров, Спас Ставрев, проф. Стати Статев, доц. Димитър Ненков, проф. Георги Янков, Иван Стоилов

Всички състезатели, които тази година бяха повече от 20, получиха спортни екипи.

Галерия снимки от Проф. д.ик.н. Стати Статев връчи наградите на победителите в турнира по тенис на ...