Ректорът връчи награди на победителите в конкурса за най-добър иновативен план за стартиране на нов бизнес

петък, 16 май 2014 9:33

В зала „Факултетна“ на университета бяха връчени наградите на победителите в конкурса за най-добър иновативен бизнес план за стартиране на нов бизнес. На събитието присъстваха ректорът на университета проф. д.ик.н. Стати Статев, ръководителят на катедра „Предприемачество“ проф. д.ик.н. Кирил Тодоров, Илонка Каратодорова, директор на дирекция в Банка ДСК, преподаватели и студенти. Конкурсът бе организиран от Клуба на младия иновативен предприемач (КМИП), катедра „Предприемачество“ и Българската асоциация за развитие на мениджмънта и предприемачеството (БАРМП), с финансовата подкрепа на Банка ДСК.

Проф. Статев (вдясно), проф. Тодоров и Илонка Каратодорова с победителя в конкурса Иван Пейчев

Ректорът на университета проф. д.ик.н. Стати Статев поздрави победителите и участниците в конкурса, както и организаторите и партньорите за провеждането му. Малко са университетите в света, които имат такава специалност „Предприемачество“, посочи той и изтъкна ролята за развитието й в УНСС на ръководителя на катедрата проф. д.ик.н. Кирил Тодоров. Проф. Статев връчи сертификати на победителите.  

С Гергана Грънчарова и Николай Найденов, класирани на второ място 

На първо място в конкурса бе класиран Иван Пейчев, за бизнес план „Фирма Тактайл“, на   второ -  „тандемът“ Гергана Грънчарова и Николай Найденов за създаване на иновативни обучителни курсове за деца и ученици, а на трето - Филип Точков, за фирма Zero chat.

 Отличените на първите три места

Победителите получават парични награди - съответно 5000 лв. 3000 лв. и 1500 лв., както и покана за стаж в Банка ДСК.

Галерия снимки от Ректорът връчи награди на победителите в конкурса за най-добър иновативен план з ...