Трета среща по проект за обучение на местните власти в областта на селския туризъм

сряда, 07 май 2014 13:15

В края на април УНСС бе домакин на третата среща по проект 2013-1-TR1-LEO04-47840 8 “Дефиниране на дейности за професионално обучение на местните власти в областта на селския туризъм в обхвата на Европейската квалификационна рамка “, финансиран по програма Леонардо Да Винчи – Партньорства.  Партньорите по проекта от Турция, Чехия, Италия и България представиха състоянието на селския туризъм, мястото и ролята на местните власти в развитието на селския туризъм, националните квалификационни рамки (NQF) и Европейската квалификационна рамка (EQF| по отношение на образованието и обучението в областта на селския туризъм.

От страна на нашия университет в срещата взеха участие проф. д-р Диана Копева, ръководител на проекта, доц. д-р Светла Маджарова, доц. д-р Найден Найденов, доц. д-р Деспина Христова – Тимчева, доц.д-р Маргарита Кръстева и доц. д-р Николай Щерев.

Участниците в срещата

Участниците в проекта се срещнаха с представители на селския туризъм от общините Панагюрище и Стрелча,  сдружение „Местна инициативна група – Панагюрище, Лесичово,  Стрелча“ и местните общински власти.

Информация за проекта може да бъде намерена на http://ruraltourism-vet.com

 

Галерия снимки от Трета среща по проект за обучение на местните власти в областта на селския туриз ...