Ден на отворените врати за студенти от „Икономика на туризма“ в Радисън Блу Гранд Хотел

четвъртък, 24 април 2014 15:16

Специалност „Икономика на туризма” проведе Ден на отворените врати в балната зала на Радисън Блу Гранд Хотел, София, с участието на ръководителите на основните хотелски звена, академичния състав на катедра „Икономика на туризма” и 56 студенти от четвърти курс. Целта бе студентите да се срещнат с мениджъри на компанията и да се запознаят с възможностите за развитие в хотелиерството.

Проф. Тадаръков (вдясно) и Кирил Радев приветстват студентите

Срещата бе открита от Кирил Радоев, фронт офис мениджър на хотела, и проф. д-р Димитър Тадаръков, ръководител на катедра „Икономика на туризма“, които приветстваха студентите. Направена бе кратка презентация на веригата, към която принадлежи Радисън Блу Гранд Хотел, София. Изтъкнати бяха отличителните услуги, които разграничават хотела от останалите петзвездни обекти в столицата.

По време на презентациите

Мениджърите на основните хотелски звена запознаха възпитаниците на университета с отделите и представиха задълженията на служителите в тях. Участие от страна на мениджърския екип на Радисън Блу Гранд Хотел, София взеха и Таня Вълкова, мениджър „Приходи“, Надя Миховска, мениджър „Хотелско домакинство“ и Недялка Андреева, мениджър „Човешки ресурси“.

Обща снимка пред сградата на хотела

 Студентите имаха възможността да разгледат стаите, заведенията и конферентните зали на територията на хотела. Те зададоха много въпроси на домакините, изказаха мнения и проучиха възможностите за бъдеща професионална реализация, след завършване на обучението им.

 

Галерия снимки от Ден на отворените врати за студенти от „Икономика на туризма“ в Радисън Блу Гран ...