Уъркшоп–дискусия „По пътя на успешната кариера“

четвъртък, 13 март 2014 11:15

Уъркшоп–дискусия „По пътя на успешната кариера“ се проведе в университета. Събитието, организирано от „Нестле България” и „Jobtiger”, със съдействието на  Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК), бе част от Националните дни на кариерата 2014.

Пожелавам Дните на кариерата да бъдат полезни за вашето кариерно развитие, обърна се към студентите в голямата конферентна зала доц. д-р Йордан Близнаков, директор на МЦРК.  

В голямата конферентна зала

Всеки от вас, който има талант и мотивация да се развива, има шанс да направи това в България, изтъкна Павел Хаджиев, мениджър „Подбори” на „Jobtiger”. Той посочи, че сега във фирмата се търсят IТ специалисти и даде информация за кандидатстване и работни контакти. Много от очакванията на вашите бъдещи работодатели е доброто образование и добрите оценки, затова не ги подценявайте, каза Хаджиев.

Никол Георгиева, възпитаник на УНСС, представи „Нестле България”. Компанията годишно  осигурява 50 нови позиции за служители и 80 за стажанти в продължение на 3 години, посочи тя. „Нестле“ е първата компания, която поема толкова голяма инициатива в Европа. Гордеем се със своите служители и дейностите, които предлагаме, заяви Георгиева.

По време на презентациите

За „Нестле България” говори и Анна Петкова, бизнес мениджър „Зърнени закуски“ в компанията, също възпитаник на УНСС. Най-важното, което ни води по пътя към успеха през годините е създаването на продукти от раждането и през целия живот, изтъкна тя.

Галерия снимки от Уъркшоп–дискусия „По пътя на успешната кариера“ ...