Петър Лозанов представи в своя университет нова комуникационна платформа

понеделник, 17 октомври 2011 0:00

Петър Лозанов, възпитаник на УНСС, представи пред студентите в аула „Максима" новата комуникационна платформа Webclub.bg, чийто създател е той. Младият автор е завършил бакалавърска степен по „Бизнес икономика" и „Маркетинг", сега изучава магистратура „Човешки ресурси" в университета, която временно е прекъснал.

Webclub.bg е нов тип комуникационна платформа, даваща възможност на потребителите както на 100-процентно общуване, така и да достигат до съдържанието по нов начин, разясни пред студентската аудитория колегата им Петър Лозанов. „Различното в нея е, че сайтът е условно разделен на 20 раздела - политика, икономика, спорт, общество, музика и т.н. и влизайки в него, потребителят избира в кои раздели иска да членува и да получава информация от тях. Така той има шанс да комуникира с приятелите си, да членува в клубове от определени раздели", очерта основните различия на новата платформа нейният създател.

Истината е, че Webclub.bg не е социална мрежа, не е и сайт, който копира чужди идеи. Това е нов тип платформа и ние даваме съвсем друг поглед върху съдържанието и неговата организация, осъществяваме своеобразна еволюция на социалната мрежа. На практика Webclub.bg съчетава функционалности, които имат порталите, а потребителят е в центъра на нещата, изтъкна също авторът.

Петър Лозанов благодари на УНСС за възможността да представи в своя университет новата платформа и то пред най-важната аудитория - студентската. „Няма как създателят на тази нова българска мрежа да не е възпитаник на най-добрия университет", каза Калоян Димитров, председател на Студентския съвет - организатор на събитието.

Специален гост на представянето бе Ален Попович, основател на Social Me, един от водещите наши специалисти в сферата на онлайн маркетинга.


Петър Лозанов представи в аула "Максима" своята комуникационна платформа.
Специален гост на събитието бе Ален Попович.

Галерия снимки от Петър Лозанов представи в своя университет нова комуникационна платформа ...