Вторият випуск бакалаври от "Финанси и счетоводство с преподаване на английски език" се дипломира

събота, 21 декември 2013 11:09

Дипломира се и вторият випуск бакалаври със специалност „Финанси и счетоводство с преподаване на английски език“. Официалната церемония събра в зала „Тържествена“ абсолвенти, преподаватели, роднини и близки на завършилите.

Абсолвентите

С приветствие от името на ректора на университета проф. д.ик.н. Стати Статев се обърна към бакалаврите зам.-ректорът проф. д-р Веселка Павлова. Тя пожела на Випуск 2013 успешно обучение в магистърската степен и добра професионална кариера. Имайте самочувствието на висшисти, които завършват най-добрия университет в България и най-доброто направление „Икономика“, напомни проф. Павлова за най-високите оценки, дадени на УНСС от Националната агенция по оценяване и акредитация. 

Проф. д-р Веселка Павлова (на трибуната) и проф. д-р Маргарита Александрова

Трябва да имате увереност в знанията си и в качеството на обучението. Притежавате добър фундамент, а специфичните области, в които ще прилагате наученото, ще изискват и много усилия, за да навлезете в тях и да се докажете, посочи още проф. Павлова. 

В зала "Тържествена"

И вашият втори випуск завършва с висок успех, посочи пред абсолвентите проф. д-р Маргарита Александрова, зам.-декан на Финансово-счетоводния факултет. Това е добър атестат и за нас, вашите преподаватели. Справихте се отлично с тежкото предизвикателство да изучавате финансовите и счетоводните дисциплини на английски език, това ще ви даде добра перспектива и за бъдещото професионално развитие, каза проф. Александрова. Съмнявайте се във всичко, търсете новото, прогресивното, актуалното, за да докажете, че сте добри професионалисти, акцентира тя.

Бакалаврите от втория випуск

Галерия снимки от Вторият випуск бакалаври от "Финанси и счетоводство с преподаване на английски е ...