Дипломира се и третият випуск предприемачи

събота, 14 декември 2013 9:17

Трети випуск на една от най-младите специалности в УНСС - „Предприемачество” - получи дипломите си. Церемонията по връчването им бе открита от проф. д.ик.н. Кирил Тодоров, ръководител катедра „Предприемачество”.

Абсолвентите в зала "Тържествена"

Има разлика между предприемач, бизнесмен и мениджър, но 20-25 на сто от нашите студенти ще станат предприемачи. Където и да отидете се ориентирайте в пазара и конкурентите, като четете между редовете, посъветва още своите студенти проф. Тодоров. Той шеговито подхвърли, че българинът в същността си е в „пасивна съпротива”, въпроса, който предприемачите трябва да решат е как да управляват в такава среда. Благодаря на всички. Усмихнати сте, щастливи сте, а ние ще продължим връзката си по-нататък, завърши професорът.

Ръководителят на катедра "Предприемачество" проф. Тодоров

Проф. д-р Веселка Павлова, зам.-ректор по обучението в ОКС "магистър" и дистанционно обучение, отправи поздравления от името на ректора и ръководството на университета. Приветствам ви в този важен за вас ден. Желая ви лично щастие, успехи и продължаване на образованието в УНСС с магистърска и докторска степен, заяви проф. Павлова. 

Проф. д-р Веселка Павлова

Пожелавам ви успешна реализация в практиката, дано този ентусиазъм ви съпътства винаги, каза на абсолвентите Виолина Маринова, изпълнителен директор на банка ДСК и член на Съвета на настоятелите на УНСС

Инж. Илия Келешев, председател на Българската браншова камара по машиностроене, също връчи дипломи. За вашите успехи имат огромна роля добрата подготовка и всеотдайност на проф. Тодоров и неговия екип и непрестанното им желание да се усъвършенстват, отбеляза инж. Келешев.

Виолина Маринова и проф. Кирил Тодоров

Адриана Цанева, председател на програма „Произведено в България”, възпитаник на УНСС, също приветства завършващите бакалаври. Те бяха поздравени и от маркетинг мениджъра на Националния институт за изследване на виното и спиртните напитки Тодор Мадолев. Поздравявам вас и вашите преподаватели, защото усетих връзката между студенти и преподаватели. Тук има отговорност. Запомнете нещо от мен: не се оплаквайте и вървете с усмивка в живота – помага!

Дипломи и специални отличия за най-добрите връчва проф. Тодоров
Проф. Павлова връчва дипломи на абсолвентите

„Не губете своя младежки и предприемачески дух. Бъдете новите строители на България - такава, каквато вие я искате.”, каза Нели Гецова от Ротари клуб - Каварна. В церемонията по връчване на дипломите участваха и отличниците от първия и втория випуск „Предприемачество” Любомир Върбанов и Юлиана Григорова, главният експерт от дирекция „Европейски фондове, международни програми и проекти“ на Министерството на труда и социалната политика Васил Асенов и др.

Третият випуск предприемачи

Галерия снимки от Дипломира се и третият випуск предприемачи ...