Инициатива „Кариери Хилтън“ за специалност „Икономика на туризма"

четвъртък, 25 април 2013 15:20

Специалност „Икономика на туризма” проведе Ден на отворените врати в конферентна зала “Мусала” на хотел „Хилтън София” с участието на ръководителите на основните хотелски звена, академичния състав на катедра „Икономика на туризма” и 184 студенти от трети и четвърти курс. Целта бе студентите да се срещнат с мениджъри на компанията и да се запознаят с възможностите за развитие в хотелиерството.

При откриването на Деня на отворените врати

Срещата бе открита от Щефан Райтер, генерален мениджър на хотела, и проф. д-р Димитър Тадаръков, ръководител на катедра „Икономика на туризма“. Мениджърите на основните хотелски звена представиха пред студентите възможностите за бъдеща професионална реализация. Участие от страна мениджърския екип на хотел „Хилтън София“ взеха: Димитър Неделчев, мениджър рецепция, Дорина Митова, ръководител на отдел „Хотелско домакинство“, Катя Ковачева, мениджър „Групи и мероприятия“, Вера Цончева, директор Финанси и човешки ресурси, Кристина Богомилова, отдел „Счетоводство“, Антония Червенакова, координатор Обучения, Яна Баронова, администратор ЧР, Яна Петкова,  Супервайзор Бар. 

Студентите от специалността "Икономика на туризма"

Екипът на хотел „Хилтън София“ даде ценни съвети на студентите как да напишат успешно своята автобиография, как да се подготвят за интервю и да се представят по най-добрия начин пред потенциалните си работодатели. Студентите зададоха много въпроси на домакините, изказаха мнения и разгледаха всички звена на хотела.

В конферентната зала

Галерия снимки от Инициатива „Кариери Хилтън“ за специалност „Икономика на туризма" ...