Трима студенти станаха "мениджъри за един ден" на УниКредит Булбанк

понеделник, 08 април 2013 10:33

Трима студенти от нашия университет станаха „мениджъри за един ден“ на УниКредит Булбанк. Ангел Петров, „Финанси, счетоводство и контрол“, Габриела Асенова, „Администрация и управление“, и Симона Димитрова, „Финанси“, бяха посрещнати в банката от главния изпълнителен директор Левон Хампарцумян и главния оперативен директор Андреа Казини.

Ангел Петров с главния изпълнителен директор на банката Левон Хампарцумян

Тримата студенти съпреживяха своя работен ден в УниКредит Булбанк в рамките на ежегодната инициатива на Джуниър Ачийвмънтс България „мениджър за един ден“. За необходимостта от компетентни професионалисти, нови високообразовани, интелигентни и с усет към иновациите млади хора, говори Левон Хампарцумян, който разказа на студентите за работата в банката. Той ги призова да не спират да учат и да се самоусъвършенстват и след дипломирането си. "На добър път в света на бизнеса", пожела и Андреа Казини на младите мениджъри.

Тримата "мениджъри за един ден" с Левон Хампарцумян и Андреа Казини (вляво)

Студентите се срещнаха и с директора на най-големия филиал на УниКредит Булбанк - Филиал Света Неделя. В своя работен ден като мениджъри тримата се запознаха и с работата на дирекциите "Корпоративно банкиране", "Финансови пазари", "Карти", "Човешки ресурси" и "Връзки с обществеността и комуникации".

Галерия снимки от Трима студенти станаха "мениджъри за един ден" на УниКредит Булбанк ...