Студентка по бизнес администрация стана „кмет за един ден“

понеделник, 01 април 2013 11:04

Десислава Караджова, четвъртокурсничка в специалност „Бизнес администрация“, участва в инициативата „Мениджър за един ден“ на фондация „Джуниър Ачийвмънт България“. Студентката управлява Столичната община заедно с кмета Йорданка Фандъкова на 28 март.

Десислава откри заседанието на Софийския общински съвет, като представи визията си за кандидатурата на София за европейска столица на културата през 2019 г. За целта тя бе разработила проект на тема "Опознай София, за да я обикнеш", насочен към младите софиянци и гости на столицата. В рамките на инициативата Деси Караджова участва заедно с Йорданка Фандъкова и в раздаването на наградите „Икар“, като част от Софийския театрален салон.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова и "кметът за един ден" Десислава Караджова

Инициативата „Мениджър за един ден“ е още един стимул за младите хора в България да полагат повече усилия в обучението и работата, за да постигнат успехите на мениджърите, с които работят съвместно през този ден, смята студентката.

Йорданка Фандъкова разкри чудесните си впечатления от работата на Деси като "кмет за един ден" и заяви, че е получила от нея полезни идеи и предложения. В инициативата „Мениджър за един ден“ участваха още 10 студенти от УНСС, които се запознаха с опита на ръководители в публичната администрация и частния бизнес.

Галерия снимки от Студентка по бизнес администрация стана „кмет за един ден“ ...