Успешна кариера в недвижимите имоти

понеделник, 11 март 2013 10:00

Петте основни принципа за успешна кариера в недвижимите имоти при настоящите пазарни условия, коментира пред студенти от университета президентът на ЕРА Европа Франсоа Ганьон. Събитието бе организирано с подкрепата на AISEC УНСС. 

Лекторът Франсоа Ганьон

EРA е водещa световна франчайзингова система за предоставяне на услуги на пазара за недвижими имоти, посочи Франсоа Ганьон Един от най-опитните професионалисти в сферата на жилищните имоти в света се спря на спецификата на професията и отговора на въпроса: Защо сега е времето за кариера в недвижимите имоти. Той запозна аудиторията с преимуществата в работата с недвижими имоти, даде идеи как да се започне бизнес, да се търси  финансова помощ. Лекторът бе категоричен, че с упорит труд и желание, всичко може да бъде постигнато, но за целта са необходими и възможности, които недвижимите имоти предоставят.

Студентите, които проявиха интерес към възможностите за кариера в недвижимите имоти

„Да работиш в сферата на недвижимите имоти е страшно вълнуващо!“, бе репликата му, която впечатли студентите. Франсоа Ганьон коментира жилищния пазар в България, най-важните качества на брокера, както и предимствата на франчайзинговата система.

Галерия снимки от Успешна кариера в недвижимите имоти  ...