Награждаване на победителите в първата бизнес академия с Coca-Cola Hellenic

понеделник, 20 май 2024 13:35

В зала „Тържествена“ бяха връчени наградите на успешно завършилите първата бизнес академията Coca-Cola Hellenic - УНСС.

 

Лилия Велинова, EB Expert в Coca-Cola Hellenic, Атанас Димитров, директор на Междууниверситетски център за развитие на кариерата и член на журито от страна на УНСС,  Йоана Иванова, MD Governance Controller, представител на журито от модул „Финанси: Функции и управление“, проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики и член на журито от страна на УНСС, Александра Иванова, MD Data Quality and Harmonization Lead, представител на журито от модул „Бизнес визия в ерата на 4.0 индустриална революция“ (Мастър дата), Виктория Евлогиева, Senior Talent Acquisition Partner, представител на журито от  модул „Идентифициране на таланти“, доц. д-р Ивайло Иванов, научен секретар на катедра „Индустриален бизнес“ и член на журито от страна на УНСС (от ляво надясно)

Модератор на събитието бе Лилия Велинова, Employer Branding Expert в Coca-Cola Hellenic, която приветства присъстващите и им благодари за проявения интерес към различните модули, за желанието им да се обучават и да покажат своите знания и умения, за  упоритостта им да останат докрай в Академията и да я завършат успешно.

Проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, изказа своето удовлетворение от успешно проведената Академия:  „Нашето партньорство с Coca-Cola Hellenic датира отдавна и намира израз в различни инициативи, като тези добри партньорски взаимоотношения ще продължат и през зимния семестър на 2024 година с новoто business case challenge. Сигурна съм, че второто издание на бизнес академията ще бъде още по-мащабно и ще привлече още повече участници. Нашият университет доказа, че обучава едни от най-добрите студенти в областта на икономиката и управлението. Всички участници разработиха прекрасни проекти и за нас като жури ни бе много трудно да определим победителите.“  Тя се обърна и към студентите: „Сигурна съм, че през тези месеци, с помощта на вашите ментори от Coca-Cola, сте получили и много нови практически умения, освен отличните знания, които ние в университета ви даваме. Поздравления за всички участници, защото всички достигнали до тук, сте победители!“.

Модераторите на различните модули  -  Александра Иванова, Йоана Иванова  и Виктория Евлогиева - споделиха за своите емоции по време на обучението и подчертаха, че това е било едно вълнуващо пътешествие и за самите тях. Те отправиха своите благодарности към участниците за тяхната активна работа, за стратегическото мислене, за инициативността, за положените усилия при изработването на презентациите и тяхното представянето. Посланието им към младите хора бе да бъдат себе си и всеки ден да надграждат постигнатото.

Доц. Иванов посочи, че това събитие е едно добро начало за истинското реализиране на връзката  университет – бизнес, и полага основата за бъдещи съвместни проекти в партньорство с Coca-Cola Hellenic. Пожела на младите хора с дръзновение да продължат своя път на развитие.

След приветствията се премина към връчването на наградите на победителите, като всеки един от тях получи по 1500 лв.

Победител в модул „Бизнес визия в ерата на 4.0 индустриална революция“ (Мастър данни)  е Светлин Антонов.

Победителят в модул „Идентифициране на таланти“ е Ружасина Огнянова.

А победителят в модул „Финанси: Функции и управление“ е Валери Коничева.

Бяха раздадени и поощрителни награди, а  всички участници получиха сертификати, удостоверяващи участието им в бизнес академията.

Галерия снимки от Награждаване на победителите в първата бизнес академия с Coca-Cola Hellenic ...